iPad for surfing

Nettbrett har etter hvert blitt nærmest allemannseie, og det er iPad som er det mest populære nettbrettet. Det har kommet mange versjoner av iPad og du kan bruke den til det aller meste. Den er bra å surfe med og med alle appene som er tilgjengelig kan du utføre betaling på nettbank, se filmer, ha familiekalender og gjøre jobboppgaver. Her vil vi dele noen tips om tilbehør som kan forbedre surfingen.

Tastatur

Skal man bruke iPad veldig aktivt, kan det være lurt å kjøpe et tastatur. Mange synes det er bedre å skrive med et tastatur fremfor å bruke tastaturet på skjermen. En god løsning er Magic keyboard. Dette har USB-C-port og gir iPaden full beskyttelse. Du kan lese en test av dette tastaturet hos Tek.no. Det finnes også mange andre gode tastaturer for iPad, og du kan finne mye på nettet.

Trådløse hodetelefoner

iPad har etter hvert fått grei lyd, men det er ofte en fordel med et trådløst headset. Dette kan du også bruke sammen med telefonen. Det er mange typer headset og ørepropper som er basert på Bluetooth. Apples egne Airpods har kommet i to utgaver, og har den unike egenskapen at proppene kan lades i sitt eget etui. TV2 Hjelper deg har testet AirPods og flere andre trådløse ørepropper.

admin